Echipa România TV, amenințată de Fulgy, în fața casei lui Ioniță de la Clejani
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: captură România TV
Foto: captură România TV
Fulgy, fiul lui Ioniță de la Clejani, a ieșit la poartă și i-a amenințat pe reporteri. 

UPDATE: Fulgy a ieșit pentru a doua oară să îi amenințe pe jurnaliști. Fiul lui Ioniță de la Clejani le-a spus jurnaliștilor că le dă bani numai să plece de pe strada lor. De asemenea, i-a amenințat că va chema pe cineva să ”stea de vorbă cu ei”. 

- Știrea inițială - 

O echipă România TV a fost amenințată de către Fulgy, fiul lui Ioniță de la Clejani. Tânărul a ieșit pe poarta casei, a făcut un semn echipei de televiziune și ar fi împins ușor camera de filmat. Ulterior, un alt bărbat a venit și l-a retras pe Fulgy. 

”Plecați de pe strada mea că dacă nu chem toți șmecherii”, a spus Fulgy în fața camerei de filmat.

La scurt timp, a ieșit pe stradă și Ioniță de la Clejani, care a afirmat că familia nu are nimic de declarat. ”Nu avem nimic de declarat. Sunt problemele noastre, vă rugăm frumos să ne lăsați în pace. Sunt problemele noastre personale, nu avem nimic de declarat”, a afirmat Ioniță de la Clejani. 

În timpul transmisiunii în direct, jurnalista România TV a părut vizibil speriată. De asemenea, tot în timpul live-ului a ieșit din curte și Ioniță de la Clejani care a refuzat, din nou, să ofere mai multe informații despre cele întâmplate. 

”Nu avem nimic de declarat, vă mulțumesc mult, vă pup, pa”, a mai spus Ioniță de la Clejani după care a plecat pe jos pe stradă. 

Ioniță, bătut de fiul său Fulgy

Este un nou scandal în familia Clejanilor după ce Fulgy i-ar fi dat un pumn tatălui său în cursul nopții trecute, relatează România TV. Incidentul a avut loc în jurul orei 23:30, în locuința lui Ioniță și a Vioricăi.

Potrivit unor surse, Fulgy i-ar fi dat un pumn lui Ioniță de la Clejani. Speriat, tatăl a sunat la 112, dar a refuzat să depună plângere în fața polițiștilor. O anchetă a fost deschisă în acest caz, iar oamenii legii fac cercetări pentru violență în familie.

De altfel, Fulgy a publicat ieri un clip video în direct unde se afla cu tatăl său la o terasă acolo unde au avut un conflict verbal. 

Potrivit sursei citate, care citează apropiați ai familiei, fiul lui Ioniță de la Clejani ar refuza să își ia tratamentul medical. În urmă cu câteva săptămâni, tânărul a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. Și în acest caz poliția face cercetări. 

CITEȘTE MAI MULTE AICI: Ioniță de la Clejani, bătut de fiul său Fulgy. A fost chemată poliția

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel