Echipa Alfa Romeo de Formula 1 își schimbă numele: Stake F1 Team Kick Sauber
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Alfa Romeo a anunțat că își schimbă numele echipei de Formula 1.

Sauber Motorsport a confirmat vineri că echipa sa de Formula 1 pentru anul 2024 va purta numele Stake F1 Team Kick Sauber.

Parteneriatul dintre Sauber și Alfa Romeo, început în 2018, a expirat la sfârșitul sezonului 2023.

Partenerii echipei elvețiene pentru anii 2024 și 2025 includ serviciul de streaming Kick și compania australiană de cazino Stake.

Valtteri Bottas din Finlanda și Zhou Guanyu din China vor conduce mașini cu un aspect nou, care vor avea logo-ul Kick pe șasiu în sezoanele 2024 și 2025.

Spirit inovator

”Această decizie subliniază spiritul inovator, capacitatea de a rupe tiparele și de a sfida convențiile care au caracterizat întotdeauna Sauber”, a declarat reprezentantul echipei, Alessandro Alunni Bravi, într-un comunicat de presă.

”Parteneriatul cu Kick este cea mai recentă și cea mai îndrăzneață manifestare a filozofiei care ne ghidează. Kick redefinește modul în care este făcut livestreaming-ul și vor adopta aceeași abordare disruptivă în lumea Formulei 1. Cu Kick, obiectivul nostru este să facem un pas înainte în găsirea unor modalități noi și inovatoare de a ne apropia de fani”, se mai arată în comunicat, conform Reuters.

Alfa Romeo a încheiat sezonul 2023 pe locul 9 în clasamentul pe echipe din 10 echipe. În rândul piloților, Bottas a ocupat locul 15, iar Guanyu a fost pe locul 18.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel