Echinocțiul de primăvară în 2022. Previziuni pentru români: alianțe spulberate, bani, ”exact acum e momentul”
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Daniela Simulescu
Daniela Simulescu
Echinocțiul de primăvară are loc pe 20 martie. Momentul marchează începutul primăverii astronomice.

Echinocțiul are loc de două ori pe an: primul, în jurul datei de 20 martie, reprezentând echinocțiul de primăvară în emisfera nordică și echinocțiul de toamnă în cea sudică; al doilea, în jurul datei de 23 septembrie, reprezentând echinocțiul de primăvară în emisfera sudică și echinocțiul de toamnă în emisfera nordică. În 2022, echinocţiul de primăvară este pe 20 martie.

În emisiunea despre echinocțiul de primăvară, astrologul DCNews, Daniela Simulescu, a spus că, în astrologie, înseamnă intrarea Soarelui în Berbec. De fapt, începe primăvara din punct de vedere astronomic şi astrologic. „Am deschis harta momentului pentru România. Uitându-mă în astrograma acestei hărţi, primul lucru care mi-a sărit în ochi este că are ascendentul în Fecioară, iar guvernatorul Fecioarei, Mercur, este în Peşti, lângă Jupiter. Prima idee a fost de abundenţă, dar de o abundenţă înşelătoare pe ici, pe colo, pentru că Mercur lângă Jupiter este amplificat şi este şi lângă Neptun, care amplifică şi mai mult”, a spus Daniela Simulesuc. 

Potrivit astrologului, până la următorul echinocțiu, „unele alianțe, fie politice, fie sociale, fie mediatice, nu vor mai fi cum sunt acum, se schimbă, dar de dragul schimbării, pentru a liniști apele”.

„Luna, care este foarte importantă, este în Casa 2 - banii, resursele, taxele, veniturile de la alții. Face un careu cu Pluto, ceea ce înseamnă că, dacă nu reinventăm anul acesta un sistem financiar, nu ne va merge bine. Pluto în Casa 5 vorbește despre tipare vechi, tradiționale. (...) Luna, în careu cu Pluto, aduce tensiuni, rezistențe și lupte foarte puternice între ce facem cu banii pe care îi avem și ce am făcut cu banii pe care i-am avut”, a spus Daniela Simulescu. 

„O să avem o vară foarte interesantă, mai ales pe tot ceea ce înseamnă resurse. (...) Trebuie să învăţăm să negociem altfel cu oamenii din exterior, cu fondurile pe care le primim. (...) Dacă vrem să mergem în faţă, să schimbăm, să dizolvăm ce a fost vechi. Avem un pic de prospeţime cu Soarele în Berbec. Acesta zice Hai, schimbă relaţiile! Schimbă ceva! Fii îndrăzneţ. Dacă nu renunţăm la ce este vechi, rămânem în naftalină”, a spus Daniela Simulescu.

„Dacă ai aşteptat un moment în care ai vrut să renunţi la confort şi să te provoci, acesta este anul”

„Nu vorbim doar despre vindecarea de după pandemie, dar vorbim şi de celelalte probleme pe care o să începem să le avem. O să ne dăm seama că sănătatea mintală nu există. Mulţi dintre români vor începe să renunţe la stilul de dinainte, care era foarte sigur. Vor căuta să se provoace. Dacă ai aşteptat un moment în care ai vrut să renunţi la confort şi să te provoci, acesta este anul. Este un an nemaipomenit!”, a subliniat Daniela Simulescu, adăugând: „Dacă vrei o aventură sau câteva luni sabatice, să te arunci şi să rezişti pe ce îţi oferă Universul, acum este momentul. Jupiter lângă Neptun te dizolvă, te sparge bucăţele, nu mai ştii de unde, cum, dar acum este momentul să faci un pas. Exact acum!”

Daniela Simulescu, emisiune specială, la DCNewsTV, despre echinocțiul de primăvară:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel