Ecaterina Andronescu, premier. De ce a refuzat funcția
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Diana Popescu
WhatsApp
Ecaterina Andronescu a explicat, la Realitatea TV, de ce a refuzat funcția de premier.

”Nu cred că am refuzat, altceva s-a întâmplat. Vreau să vă spun, eu am considerat că votul CEx-ului nu trebuie să se împartă și ca urmare cred că cel care pornește ca propunerea PSD-ului trebuie să se legitimeze de un vot care să fie covârșitor. Le-am mulțumit colegilor, m-a onorat propunerea lor, înseamnă că există măcar un gram de apreciere la adresa mea, ceea ce fără îndoială este măgulitor, și cred că putem să mergem înainte așa.”, a afirmat aceasta.

Andronescu a continuat: ”Nu cred că este vorba de susținerea colegilor din CEx, nu am socotit așa, să știți. Am socotit eu, fiind aici în această structură de mulți ani, că e foarte importantă concordia dintre noi și ca urmare nu s-ar justifica să obțin o validare prin votul colegilor și atunci le-am mulțumit, le-am spus că cu certitudine rămân același om, cu certitudine experiența pe care am câștigat-o și, precum spuneți, nu este deloc puțină, am o carieră universitară în spate, lucrurile acestea le-am câștigat prin muncă, și cred că prin prisma acestui lucru colegii mei mă apreciază.”

Europarlamentarul Viorica Dăncilă a fost votată în unanimitate în Comitetul Executiv al PSD. Un singur membru s-a abținut.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel