Data publicării:

Ea este femeia care a murit după ce o sinucigașă a căzut peste ea, de la etajul cinci al unui bloc din București - Foto în articol

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Află în articol cine este femeia care a murit după ce o sinucigașă a căzut peste ea, de la etajul cinci al unui bloc din București.

Ileana Cristea este femeia care a murit după ce o altă persoană, care hotărâse să își pună capăt zilelor aruncându-se de la etajul cinci al unui bloc din București, a căzut peste ea, potrivit Observator.

Sinucigașa, în vârstă de 43 de ani, era contabilă la o firmă care activa la același etaj unde locuia Ileana. Contabila ar fi recunoscut că a încercat să își ia viața, totuși, din fericire, a ajuns la spital cu răni minore. Cel mai probabil, căzătura i-a fost atenuată de trupul celeilalte femei, care, din păcate, a murit la spital.

VEZI ȘI: Cuculis - Andon, scandal după ce o femeie care s-a aruncat de la etaj a căzut peste o persoană

Contabila ar fi spus ulterior că s-a uitat în stradă înainte să se arunce, pentru a se asigura că nu trece nimeni, însă nu ar fi văzut pe nimeni. Există probabilitatea ca Ileana Cristea să fi ieșit din bloc chiar în momentul în care aceasta s-a aruncat.  

Femeia a fost operată de urgență, dar în cele din urmă a murit

 

Deși medicii au operat-o pe femeie de urgență, efectuând o intervenție chirurgicală complicată care a durat timp de cinci ore, din păcate, aceasta a murit ulterior. Inima Ilenei se oprise la doar 10 minute după ce a ieșit din operație și deși medicii au reușit să o readucă la viață, au transmis familiei că șansele de supraviețuire sunt minime.  

"Minutele acelea în care aștepți, aștepți, te uiți să-ți deschidă o ușă, să-ți zică ceva, momentele acelea sunt... Nu știu dacă vă puteți imagina...", a declarat Alice Zaharia, fiica femeii.

"Nu ne gândeam decât, Doamne, prin unu la sută, speranța aceea pe care ne-o dau, să ne legăm de ea. (...) Toată lumea a fost într-o stare de șoc pentru că nu putea să-și imagineze cum o femeie atât de bună a putut să fie la locul, cum să zic, la locul nepotrivit în momentul acela", a mai spus fiica femeii.

Contabila va fi cercetată pentru omor cu intenție indirectă

 

Din cauza faptului că gestul ei a dus la moartea altei femei, contabila va fi acum cercetată pentru omor cu intenție indirectă.  

"Ea a recunoscut că îi pare rău. Erau polițiștii și cu domnii de la ambulanță, când îi puseseră cămașa de forță pe ea. Și a spus de față cu toată lumea că: îmi pare rău, dar eu m-am uitat când am vrut să sar și nu era nimeni", a mai spus Alice Zaharia. 

Ileana Cristea lucra de 20 de ani la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă din București. Familia acesteia a anunțat că o va da în judecată pe contabilă și va solicita despăgubiri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel