Data actualizării:
Data publicării:

Ea este Camelia, tânăra din Focșani găsită moartă într-o maşină. Era mamă a trei copii. Soțul femeii: Trebuia să fiu eu în locul tău - Foto

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp

S-a aflat cine este tânăra din Focșani  care a fost găsită moartă într-o maşină.

Femeia din Focșani, găsită moartă într-o mașină, după ce soţul a dat-o dispărută, este Camelia, o tânără în vârstă de 32 de ani. 

VEZI ȘI: Caz bizar în Focșani: Tânără dată dispărută de soț, găsită de acesta, în putrefacție, pe bancheta din spate a mașinii

Aceasta era mama a două fetiţe şi unui băieţel şi deţinea un salon de înfrumuseţare în Focşani. În urmă cu câteva zile, după ce femeia nu a mai venit acasă, soţul ei a dat-o dispărută. Bărbatul s-ar fi îngrijorat în momentul în care nu a reuşit să o contacteze.

Camelia a fost găsită moartă, ieri, pe bancheta din spate a unei maşini, în faţa Mausoleului Eroilor din cartierul Sud din Focşani, chiar de către soțul ei. Acesta a fost și cel care a sunat la numărul unic de urgenţă 112, scrie Antena3.ro.

"Din primele verificări efectuate rezultă că apelantul, un bărbat din municipiul Focșani, a găsit-o pe soția sa, în vârstă de 32 ani, decedată, pe bancheta din spate a autoturismului personal, parcat pe o stradă din municipiu. Cadavrul, care nu prezenta urme vizibile de violență, a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală Vrancea, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului”, se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea.

Soțul femeii: Trebuia să fiu eu în locul tău

Soțul Cameliei a postat un mesaj de adio pe rețelele sociale.

"Trebuia să fiu eu în locul tău și tu lângă copiii tăi pe care îi iubești așa mult, frumoasa mea nevastă", a scris soţul Cameliei.

Ancheta oamenilor legii în cazul morţii tinerei continuă, deocamdată nefiind cunoscută cauza decesului. Totuși, prima ipoteză a anchetatorilor ar fi cea a unei sinucideri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel