E Tudor Chirilă un nasol care râde de săraci? ”A făcut-o de mai multe ori...”
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto Facebook Tudor Chirilă
foto Facebook Tudor Chirilă
O remarcă a lui Tudor Chirilă a aprins Internetul. 

După ce Irina Rimes a făcut totul pentru a convinge o concurentă să intre în echipa ei, Tudor Chirilă a picat ”victima” rețelelor sociale din cauza unei remarci făcute în ediția de vineri de la ”Vocea României”. Irina Rimes i-a spus concurentei că au chiar și pantofi la fel, la care Tudor Chirilă a întrebat ironic: ”I-ați luat de la același second hand?”. Remarca juratului nu a fost pe placul multora, care au apreciat că artistul râde de săraci. Alții au atras însă atenția că a ”râs” de o pereche de pantofi de 1.600 de euro, aproximativ, ceea ce nu s-ar încadra tocmai la... ”săraci”. 

Au fost și persoane care i-au apreciat umorul. De exemplu, regizoarea Lia Bugnar, care i-a scris: ”Nici nu stiu care intamplare e mai absurda, Tudore. Dosaru' meu sau rastignirea ta pentru o gluma (chiar buna, dupa gustu' meu). Urate vremuri”. 

Ea a comentat după ce Tudor Chirilă a scris pe Facebook că a căzut cu bicicleta, dar nu s-a dus la spital ca să nu fie băgat la pușcărie. O ironie față de situația absurdă în care s-a aflat Lia Bugnar. 

Citește aici: Bugnar s-a ales cu dosar penal după ce a căzut de pe bicicletă, pe o stradă pustie, și s-a rănit la barbă

Dar, dincolo de aprecierile unora și altora, au fost și persoane care l-au descris pe Tudor Chirilă așa cum el nu se arată și nu se laudă un spațiul public. 

”Cică a râs de săraci nasolul. Nu știu mulți oameni care apar pe la TV care să vină să stea ore bune cu copii din ghetou, dar Chirilă a făcut-o de mai multe ori... Citește continuarea pe RADIODCNEWS.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel