E. Jean Carroll se declară „cuprinsă de bucurie”, după ce Trump a fost găsit vinovat că a abuzat-o și defăimat-o
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Scriitoarea în vârstă de 79 de ani a spus că victoria în instanță nu o bucură pentru milioanele care i s-au acordat ca despăgubire, ci pentru că a asigurat o biruință pentru toate femeile.

E. Jean Carroll a spus că este „cuprinsă de bucurie” pentru femeile din toată America, după ce fostul președinte Donald Trump a fost găsit vinovat pentru abuzul sexual și defăimarea, conform Sky News.

Într-un interviu acordat NBC News, E. Jean Carroll a spus că victoria în instanță nu o bucură pentru milioanele care i s-au acordat ca despăgubire, ci pentru că a asigurat o biruință pentru toate femeile.

„Sunt copleșită de bucurie și fericire pentru femeile din această țară”, a spus ea.

„Nu este vorba despre bani. Este vorba despre recâștigarea demnității”, a adăugat Carroll.

De asemenea, fostul președinte american a fost învinuit că a defăimat-o pe E. Jean Carroll, dar procesul civil a respins afirmația ei că ar fi fost violată în timpul întâlnirii cu Trump.

Trump, care și-a început campanie pentru a fi reales 2024, trebuie să plătească fostului editorialist al revistei Elle 5 milioane de dolari drept daune.

El a negat în mod constant afirmațiile lui Carroll.

„Nu am absolut nicio idee cine este această femeie. Acest verdict este o rușine - o continuare a celei mai mari vânătoare de vrăjitoare din toate timpurile!” a scris el pe site-ul său de socializare, Truth Social, după pronunțarea instanței.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel