"E foarte frumos să ai timp să fii singur". Se retrage Lady Gaga din lumina reflectoarelor?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Facebook Lady Gaga
Facebook Lady Gaga
Lady Gaga, în vârstă de 36 ani, a dat de înțeles că își dorește să ia o pauză de la viaţa de artist şi să iasă, cel puţin pentru o perioadă, din atenţia publicului pentru că, spune ea, preţuieşte mai mult liniștea sufletului şi timpul petrecut cu familia. Iată ce a declarat celebra artistă!

Stefani Joanne Angelina Germanotta, după numele de scenă Lady Gaga, a cunoscut succesul internațional odată cu lansarea primului său album „The Fame‟ (2008) și a single-urilor „Just Dance‟ și „Poker Face‟. A intrat în lumea filmului, unde a obținut roluri principale în „A Star is Born‟ și „House of Gucci‟. Realizările cântăreței includ numeroase recorduri în Cartea Recordurilor, un premiu Oscar, 35 de nominalizări la Grammy și 13 premii de acest tip obținute. De asemenea, potrivit „Celebrity Net Worth‟, averea artistei depășește 300 de milioane de dolari. 

Într-un interviu pentru revista „Wallpaper‟, Lady Gaga a surprins pe toată lumea. Aceasta a spus că, în acest moment, pune mai mult preț pe singurătate: „Sunt interesată să trăiesc mai mult în singurătate. Este foarte frumos să ai timp să fii singur, să fii expansiv și să știi că este de ajuns. Mi-aș dori să-i pot transmite variantei mele mai tinere asta‟, a spus artista. „De fapt, nu petrec mult timp la Hollywood. S-ar putea să arăt asta, pentru că uneori se întâmplă să fie sezonul de premiere și mă vezi pe covoarele roșii. Mă simt foarte bine când lucrez de acasă… acesta este lucrul care mă face cu adevărat fericită‟, a mărturisit cântăreața. 

Totuși, Lady Gaga urmează să participe la ediția cu numărul 95 a Premiilor Academiei, Americane de Film, eveniment care va avea loc in interiorul „Dolby Theatre‟ (Los Angeles, California) pe 12 martie 2023. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel