DUREROS. Pe Andrei prietenii l-au lăsat să MOARĂ. L-au abandonat când el avea nevoie de SALVARE
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Adevăratele drame din România sunt cele nevăzute. Sunt nesfârșitele dureri ale unor oameni simpli. Andrei era doar un copil, la începutul vieții. Se jucase fotbal cu prietenii lui... cei care l-ar fi lăsat singur, abandonat să-și dea ultima suflare. 

Andrei avea 18 ani. Era un adolescent din Vâlcea a cărui viață nu a fost niciodată simplă. Andrei și sora lui, în vârstă de 13 ani, au crescut într-un sat din Vâlcea. I-a crescut bunica, dar și o verișoară din partea mamei. Era orfan de tată, iar mama lui a muncit în Italia pentru a le asigura copiilor săi o viață mai ușoară. Cu banii strânși, femeia reușise să cumpere o casă. 

Viața lui Andrei s-a sfârșit dramatic în 27 iulie. În jurul orei 02:00, el și alți patru prieteni se întorceau de pe terenul de fotbal din sat. Din cauza vitezei excesive, șoferul, un tânăr de 26 de ani, a pierdut controlul volanului, a lovit un cap de pod, iar mașina a căzut într-o râpă.

A fost LĂSAT să MOARĂ

Patru băieți au ieșit din mașină. Nu și Andrei, care a fost grav rănit. Speriați, prietenii lui au fugit, dar nu s-au oprit aici. Conform Adevărul, îndrumați de o cunoștință se pare, ei l-ar fi mutat pe Andrei pe scaunul șoferului, vrând să mușamalizeze totul. 

Când a fost chemată salvarea, ore mai târziu, Andrei încă TRĂIA. El a fost transportat la spital, în stare gravă, unde a murit la scurt timp după intervenţia chirurgicală la care a fost supus, conform Adevărul.

Șoferul, care acum e arestat preventiv pentru ucidere din culpă, își pierduse tatăl, ucis de cancer, în urmă cu o săptămână. Ceilalți trei prieteni sunt cercetați sub control judiciar. 

”Andrei era ca o fată, nu consuma alcool, un copil atât de frumos, de cuminte şi de respectuos”

Primarul comunei Stăneşti, Ionel Michiu, nu știe dacă lucrurile s-au întâmplat așa cum se aude, dar spune, conform sursei citate: ”Am reuşit să vorbesc doar cu unul dintre băieţi, Denis. El mi-a povestit de necazul prin care au trecut, că Andrei e mai rău, la spital, dar şi că după accident acesta a vorbit cu ei...”. 

”Sunt nişte copii deosebiţi. Toţi. Andrei, băiatul care a murit, era ca o fată, nu consuma alcool, un copil atât de frumos, de cuminte şi de respectuos!... Băiatul care a fost la volan, Florian, este un băiat muncitor, apreciat de toată lumea. Săptămâna trecută, şi-a îngropat tatăl, la 55 de ani a murit din cauza cancerului. Lucra în construcţii, orice, meserie pe care a moştenit-o de la tatăl lui... Vă daţi seama ce durere e mai ales în cele două familii! Azi noapte, când am mers să verificăm luminile, în zona unde s-a produs accidentul erau multe lumânări aprinse. E tragic, era doar un copil! Probabil că mâine (30 iulie - n.r.) o să-l îngroape. Am înţeles că-l aduc azi de la Vâlcea. Şi în familia lui Florian e o tragedie, întâi a murit soţul şi acum şi necazul cu copilul în arest. Ne pare tare rău“, a mai spus Ionel Michiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel