Durbacă - Gerea, conflict: Următorul va fi Dragnea!
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Andrei Gerea
Andrei Gerea
Eugen Durbacă, deputat Pro România, îi dă o replică dură lui Andrei Gerea, deputat ALDE. 

”Oricât de mult l-ar durea adevărul pe fostul coleg Andrei Gerea, acesta nu poate fi negat: Călin Popescu Tăriceanu este un om lipsit de orice fel de scupule! I-a trădat pe toți cei alături de care a fost în politica, iar următorul este Liviu Dragnea. Pentru a-și urmari interesele de mărire, nu va ezita să-l arunce peste bord pe Liviu Dragnea (nu că acesta din urmă nu ar merita o pauză).

”Câinele moare de drum lung”

(...) Domnul Gerea ar trebui să-și vadă de treaba dânsului, (...) și să fie mai puțin precupat de alții și de cariera lor politică. Analizand declarația dânsului de astăzi și patosul pe care-l pune în ea, îmi vine în minte o veche zicală românească - "cainele moare de drum lung...". I-aș mai sugera, pe aceasta cale, domnului Gerea să nu mai fie atât de sigur de majoritatea care-l protejează și îi protejează și trepadușii. Nu de alta, dar s-ar putea să aibă surprize majore în viitorul apropiat!

Și apropo de ceea ce spunea Daniel Constantin, acesta are dreptate – toți oamenii politici care au lucrat cu Călin Popescu Tăriceanu știu că este cel mai lipsit de caracter lider politic pe care l-a avut România. O știe și el!” a declarat Eugen Durbacă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel