După eliminarea de pe Twitter, Donald Trump a fost OPRIT de ginerele său, Jared Kushner, să se alăture platformelor Gab și Parler
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
donald trump oprit de ginerele sau sa se alature gab si parler dupa eliminarea de pe twitter
donald trump oprit de ginerele sau sa se alature gab si parler dupa eliminarea de pe twitter
Jared Kushner, ginerele și consilierul principal al președintelui Trump, l-a oprit pe Trump să se alăture platformelor de socializare Parler și Gab, după ce a fost interzis de pe Twitter.

Jared Kushner și șeful adjunct al cabinetului Trump, Dan Scavino, au încercat să-l determine pe președintele Trump să nu se alăture altor platforme de socializare, a declarat pentru CNN un consilier extern și un oficial al administrației. Președintele în exercițiu a fost interzis de pe cele mai importante platforme de socializare. Platforma sa preferată, Twitter, l-a suspendat vineri în urma incidentelor de la CApitoliul din SUA.

Parler și Gab sunt platforme care au atras mii de utilizatori din zona conservatoare ori susținători ai lui Trump, din cauza lipsei de restricții și cenzură a companiilor pe platformele lor. Gab și Parler nu sunt disponibile pe Google Play sau în magazinul de aplicații Apple. Trump a încercat să utilizeze contul Twitter @POTUS vineri, după interdicția sa, pentru a anunța că își va crea propria platformă de socializare înainte ca Twitter să elimine rapid tweet-ul.

Alți oficiali ai administrației Trump au încercat să dea conturile lor Twitter lui Trump. Directorul său digital, Gary Coby, și-a schimbat numele în Donald Trump și a scris pe Twitter că îi va da lui Scavino parola contului. Twitter a suspendat contul lui Coby la cinci minute după tweet. Cu toate acestea, Donald Trump și-a creat deja un cont pe platforma de socializare Gab, informează TheHill.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel