După ce i-a murit soția, un francez a găsit 3 bebeluși morți într-un dulap
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
După ce i-a murit soția, un francez a găsit 3 bebeluși morți într-un dulap / Foto: Pixabay
După ce i-a murit soția, un francez a găsit 3 bebeluși morți într-un dulap / Foto: Pixabay
Caz șocant în Franța. După ce i-a murit soția, un bărbat a găsit 3 bebeluși morți într-un dulap.

Un francez a găsit trei cadavre ale unor nou născuți, la puțin timp după ce soția sa a murit, scrie BFMTV. Descoperirea macabră a avut loc în această săptămână, în Sarthe, Franța, într-un garaj.

Bărbatul, a cărui soție a murit recent de cancer, a descoperit rămășițele unui nou născut într-un dulap din garaj și a chemat poliția. Oamenii legii veniți la fața locului au găsit, în total, cadavrele a trei nou născuți, învelite în plastic.

În sacii de plastic erau și două cuțite de bucătărie. Din cauza stării avansate de descompunere, anchetatorii nu au putut spune imediat vârsta aproximativă a bebelușilor. Aceste date vor fi stabilite în urma unei autopsii. Totuși, anchetatorii spun că bebelușii nu par să fie născuți în aceeași perioadă. Bărbatul de 44 de ani a fost șocat de descoperirea făcută în timpul unei banale curățenii. Cuplul nu avea copii și deocamdată nu se știe a cui sunt bebelușii, ai femeii decedate, sau ai altcuiva. Criminaliștii continuă ancheta pentru a descoperi ce s-a întâmplat.

CRIMA care șochează Italia. Tânără, împușcată mortal în fața prietenilor de fostul iubit, pe malul mării

Crimă șocantă în Italia. O tânără de 26 de ani a fost împușcată mortal în fața prietenilor de fostul iubit, potrivit La Republica. Femeia se plimba împreună cu prietenii ei pe malul mării, la 10 kilometri de Catania. Incidentul s-a petrecut pe faleza din Aci Trezza.

Vanessa Zappalà a murit după ce a fost împușcată de mai multe ori, unul dintre gloanțe lovind-o în cap. În incident a fost rănit și unul dintre prietenii tinerei, însă acesta se află în afara oricărui pericol.

Principalul suspect a fost, încă de la început, iubitul tinerei. Cei doi ar fi avut o relație tumultoasă, bărbatul fiind la un moment dat arestat la domiciliu pentru violență și hărțuire.

După ce relația lor s-a încheiat, Vanessa a obținut în instanță un ordin de protecție potrivit căruia fostul iubit nu avea voie să se apropie de ea. În seara în care tânăra a ieșit la plimbare alături de prietenii ei, fostul iubit, Antonio, a urmărit-o cu mașina până pe faleza din Aci Trezza. La un moment dat acesta a coborât din mașină și ar fi tras mai multe focuri de armă în direcția Vanessei. Aceasta a fost împușcată în cap și a murit pe loc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel