Data publicării:

După ce a lucrat la Antena 3 și B1, o realizatoare TV s-a angajat la TVR

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Stiri
WhatsApp
O jurnalistă care a lucrat la Antena 3 și la B1 TV, după o lungă pauză revine în televiziune, de această dată la TVR 1.

Este vorba despre Mădălina Pușcalău care începe colaborarea cu Televiziunea Română, iar prima sa emisiune va fi miercuri, de la ora 21:00.

[citeste si]

"Ma bucur sa va pot anunta pe toti cei care asteptati revenirea mea in televiziune, ca incep colaborarea cu Televiziunea Romana. Este un pas bine chibzuit, care exprima dorinta de a oferi experienta mea, castigata in ani de emisie, postului public de televiziune.

Am ales TVR, intr-un moment dificil pentru televiziunea publica, tocmai pentru ca am incredere in potentialul ei! In plus, cred ca TVR este tribuna perfecta pentru emisiuni de calitate, unde pot sa contribui la mai buna dumneavoastra informare si deloc la promovarea senzationalul.

(w670)

Vreau sa ma implic in acest proces de schimbare si sa imi asum acest fapt ca plan personal, asa ca, in primul rand vreau sa promovez in emisiunile mele oameni care nu doar ca au ceva de spus, dar care vor sa se si implice in a schimba ceva.

Va promit, asadar, o editie speciala, in aceasta miercuri, de la ora 21.

Imi doresc, asa cum v-am obisnuit, emisiuni dinamice si interactive, asa ca voi fi foarte atenta la mesajele dumneavoastra si voi prelua in direct intrebarile si comentariile dumneavoastra! Abia astept sa va spun in direct, la Prim Plan, miercuri de la ora 21.00- Buna seara, Romania!", a anunțat Mădălina Pușcalău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel