După abandonul lui Turcescu, Radu Banciu şi Andy Stănescu revin în forţă cu emisiunea "11 metri!", de la 1 septembrie
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
radu banciu si andy stanescu revin
radu banciu si andy stanescu revin

Postul de radio Sport Total se relansează după ce Robert Turcescu a abandonat proiectul. În urmă cu mai bine de jumătate de an, realizatorul TV a preluat Sport total pentru a-l transforma într-un post de știri, sub numele de 100% FM, dar proiectul a picat.

Radio Sport total se relansează începând de mâine (1 septembrie), cu o nouă grilă de emisiuni ce îi readuc în direct pe Radu Banciu, Marius Mitran, Florin Chivulete și mulți alții. După abandonul lui Robert Turcescu postul a revenit în proprietatea lui Nicolae Bara, informează Paginademedia.

Cum arată noua grilă a postului:

În fiecare dimineață, de luni până vineri, Mihai Pahonțu realizează emisiunea Blockstart, urmată de 1 solist cu Florin Chivulete și Execuții în direct – alaturi de Gabriel Maricescu și de Dan Dumitrescu.

Grila de toamna reia cele două emisiuni principale ale postului: 5 zile pe săptămână, după-amiaza, 11 metri cu Andy Stănescu și Radu Banciu, iar în weekend Liga Lui Mitran.

Marți, postul va difuza o emisiune despre baseball și softball cu Cristi Manea, iar joia e rugby, la Eseu Live.

În fiecare joi seară, timp de șase luni, ascultătorii sunt invitați în culisele marilor cazinouri, la World of Gambling, o emisiune de tip magazin, cu invitați, întrebări în direct, concursuri și multe informații utile despre jocurile de noroc.

În plus, Narcis Drejan va realiza emisiunea Fluier final, o sinteză a zilei, difuzată de la ora 19.00 la ora 23.00.

Printre evenimentele pe care Radio Sport Total le va comenta în următoarea perioadă se numără și Campionatul Mondial de Rugby din Noua Zeelandă (9 septembrie – 23 octombrie), turneu final la care echipa României se întâlnește cu Georgia.

În prezent, Radio Sport total deține cinci licențe în țară, putând fi ascultat în București pe 105,8 FM, în Galați pe 87,7 FM, la Slatina pe 92,4 FM, la Botoșani pe 91,1 FM și la Focșani pe 102 FM.

Oficialii Sport total FM spun că până în toamna lui 2012 vor deschide și alte noi stații locale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel