Dunapack Packaging, nouă fabrică Bolintin
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Dunapack Rambox, filiala locală a Diviziei Dunapack Packaging, parte din grupul austriac de firme Prinzhorn, cumpără peste 11 hectare de teren în zona Bucureștiului, unde va ridica o nouă fabrică de ambalaje de carton ondulat. 

Noua fabrică de 22.000 m2 din Bolintin, la 20 km vest de București, va fi echipată cu o mașină de carton ondulat de mare viteză marca Fosber, cu o lățime de 2,8 m, precum și cu mai multe mașini de prelucrare în mai multe culori și tipuri de cutii pentru a furniza soluții de ambalare de înaltă calitate și cu grad ridicat de funcționalitate.

Capacitatea de producție anuală este preconizată la 180 milioane m2 pe an.

Noua fabrică va funcționa în mod complementar pe lângă fabrica existentă Dunapack Rambox din Sfântu Gheorghe, Covasna.

Aceasta din urmă își va crește capacitatea de producție beneficiind de o modernizare a mașinii de carton ondulat conform celui mai recent standard tehnologic, combinată cu echipamente noi de înaltă calitate pentru imprimare, ștanțare și lipire. 

Ambele fabrici vor atinge o capacitate de producție anuală de 300 milioane m2.

„Noua fabrică tip greenfield de lângă București este o ocazie fantastică de a întări poziția strategică a companiei Dunapack Rambox pe piața din România. Cu două fabrici în regiune suntem capabili să furnizăm clienților noștri ambalaje de înaltă calitate în combinație cu o organizare logistică optimă.”, spune Alexander Enzenberg, Managing Director al Diviziei  Dunapack Packaging, potrivit unui comunicat al companiei.

Cu fabrica nouă de producți, Dunapack va opera cu două fabrici de cutii în România.

Astfel Divizia Dunapack Packaging va fi reprezentată în 10 țări, cu 19 fabrici de ambalaje din carton ondulat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel