DUMITRU FĂRCAȘ. Răsturnare de situaţie în cazul taragotului
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Cazul taragotului lui DUMITRU FĂRCAȘ a luat o întorsătură neașteptată.

Cel care i-a restituit lui DUMITRU FĂRCAȘ instrumentul, susţinând că l-a găsit pe o stradă din Bucureşti, şi-a schimbat declaraţia, precizează Antena 3.

Bărbatul a recunoscut că a cumpărat, pentru o sumă modică, de fapt taragotul de la un amic, fără să ştie al cui este şi că a fost furat. Tânărul a mers la Secţia 1 de poliţie ca să povestească tot ce s-a întâmplat.

Hoţii care au furat taragotul lui DUMITRU FĂRCAȘ au fost prinşi, iar Poliţia a făcut mai multe percheziții marţi după-amiază la locuinţa celor suspectaţi, fără ca aceștia să fie găsiți.

Citește și: DUMITRU FĂRCAȘ s-a liniștit. Taragotul a fost găsit

Bărbatul povesteşte că un cunoscut a încercat să-i vândă mai întâi un acordeon. Era vorba despre instrumentul furat sâmbătă împreună cu taragotul lui DUMITRU FĂRCAȘ din microbuzul parcat în faţa Ateneului Român. Apoi i-a arătat şi taragotul.

Abia a doua zi, tânărul a aflat de la televizor că DUMITRU FĂRCAȘ a rămas fără taragotul la care a cântat toată viaţa.

Amicul care îi vânduse taragotul a intrat în panică şi i-a cerut acestuia instrumentul înapoi, cu intenţia de a-l distruge. Tânărul i-a promis că-l va distruge el. A luat în schimb taragotul şi l-a adus la sediul Antenei 3, unde a spus că l-a găsit pe stradă.

Cel mai mare regret al lui este că nu a spus de la început adevărul. E conştient că acum va trebui să dea nişte explicaţii în faţa poliţiştilor, însă se bucură că maestrul DUMITRU FĂRCAȘ şi-a recuperat taragotul, la care cântă din 1961.

Citește și: DUMITRU FĂRCAȘ, jefuit înainte de un CONCERT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel