Dumitru Dragomir a anunţat selecţionerul cu care România s-ar califica la Mondiale: Dau scris. L-aş aduce doar pentru baraj
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 13 oct, 13:18
WhatsApp
Facebook Echipa Nationala a României
Dumitru Dragomir, fost preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal din România, a anunţat numele selecţionerului cu care România ar ajunge la Mondiale fără emoţii. 

„Sunt atâția în țara asta, pe Șumudică, pe Dan Petrescu. L-aș aduce pe Pițurcă pentru barajul ăsta și dau scris că ne calificăm. E unul dintre primii trei antrenori din istoria fotbalului românesc. Și Iordănescu e mare antrenor, și Ienei mare antrenor, și Lucescu e mare antrenor. 

Pițurcă a fost un antrenor senzațional, nu sufla nimeni în front, un practician desăvârșit. Dacă eu aș fi acum președintele FRF, l-aș pune pe Hagi. Cunoaște toți copiii ăștia, știe capacitatea fiecăruia”, a spus Dumitru Dragomir, la PRO X.

Mirel Rădoi va pleca după meciurile din noiembrie 

”Am spus destul de clar că nu voi mai continua, dar ar trebui să vorbim despre partidele rămase, nu despre situația mea. Nu încerc să pun presiune pe conducerea Federației să vină cu un contract. Dacă s-ar prelungi ar trebui să fie cu acordul meu. Îmi vine greu să cred că vreți să mai fiu aici după ce în tur nu mă mai voia nimeni. Nu are rost să mai discutăm. Mă știți. Dacă am zis așa, așa rămâne. Nu mă interesează.

Din luna noiembrie, echipa națională trebuie să își găsească antrenor. Indiferent ce se întâmplă, eu nu voi mai fi. Contractul meu se termină, îmi văd de treaba mea. Contractul meu se termină, să aduceți pe cine vreți dumneavoastră.

G Ad:

Eu am contract până în noiembrie, mai departe este treaba Federației. Oferte au fost până acum și le-am refuzat. Din punctul ăsta de vedere vă dau cuvântul meu că nu am niciun contact, nicio ofertă. Nu mă poate întoarce nimic, nici măcar soția. Și dacă Federația ar face o ofertă, nu aș accepta.

E un ciclu care s-a terminat. Federației nu am ce să îi reproșez. Am ezitat la început să vin la echipa națională pentru că aș fi vrut să termin campania pe care am avut-o la tineret. Văzând lucrurile care s-au întâmplat acolo, m-am ambiționat și am acceptat să vin la echipa mare. Am luat echipa la un baraj, o predau la fel pentru că obiectivul este locul întâi sau locul doi”, a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă de la finalul meciului cu Armenia, scor 1-0.

Dacă le va învinge pe Islanda și Liechtenstein, România va merge la primul baraj, indiferent de ce fac Armenia și Macedonia de Nord în noiembrie.

Chiricheş, declaraţii după meci 

"A fost din nou un meci de sacrificiu, cu determinare am reușit să-l câștigăm. Suntem pe locul doi, suntem fericiți pentru asta și sperăm să continuăm așa și în noiembrie. E clar că în primele meciuri n-am reușit să ne ridicăm la cel mai înalt nivel, rezultatele n-au venit. Dar cred că asta ne-a ambiționat foarte mult, pentru că am primit foarte multe critici, adevărate de altfel. Am reușit să ne ridicăm nivelul de joc, să fim mai determinați, mai uniți și asta ne-a adus rezultatele din ultima perioadă.

Suntem un lot puternic. După meciurile mai nefericite, am strâns rândurile și am fost mai uniți. Am devenit un nucleu mai important de jucători, am reușit să fim mai motivați, să ne dăruim mai mult și asta s-a văzut în ultimele meciuri.

Ne dorim foarte mult să câștigăm următoarele două jocuri. Sunt sigur că vom fi motivați", a spus Vlad Chiricheș la DigiSport.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro