Dumitru Costin (BNS), despre banii României, PNRR, facturi și pensionare, în emisiunea ”Ce se întâmplă?”, realizată de Răzvan Dumitrescu la DCNewsTV
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Dumitru Costin, BNS/ foto DCNews
Dumitru Costin, BNS/ foto DCNews
Dumitru Costin, președintele BNS, vine astăzi la DCNews și DCNewsTV. 

Președintele Blocului Național Sindical, Dumitru Costin, este invitatul de astăzi al jurnalistului Răzvan Dumitrescu, la DCNews și DCNewsTV. Cei doi vor discuta despre banii României, vârsta de pensionare, facturi și PNRR. 

”Ce s-a ales din celebra frază rostită de Iohannis: ”Am obţinut pentru România 80 miliarde euro”? Cât a mai rămas din miliardele alea și cât vom mai pierde- calculul care ar trebui să-i facă de râs pe mai marii țării! De ce au ajuns să vrea ca vârsta de pensionare să fie de 70 de ani în țara în care speranța de viață e de 74 de ani? De ce ne spun că au rezolvat problema facturilor, dar acestea vin mari în continuare? PNRR, colac de salvare sau document-obligație care poate îngropa România? Răspunsul la aceste întrebări, JOI la ora 12:00, LIVE la CE SE ÎNTÂMPLĂ? Pe DCNews si DCNews Tv. Invitat, DUMITRU COSTIN, președinte BNS.” a anunțat jurnalistul Răzvan Dumitrescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel