Ducu Bertzi, audiat la Parchetul General: Ce acuzații i se aduc
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cântărețul Ducu Bertzi a fost audiat, joi, la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, într-un dosar în care este implicat și președintele Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac.

Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, Ducu Bertzi este suspectat de săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice, comisă în calitate de membru al Consiliului de Administrație al Societății Române de Radiodifuziune (SRR).

Sursele citate au precizat că faptele cercetate se referă la perioada 2010 - 2014, iar procurorii investighează modul în care CA al SRR a luat decizia de achiziționa acțiuni la o societate comercială, care deținea un post de radio în Republica Moldova.

Cercetările în acest dosar au fost începute în urma unei sesizări depuse de Corpul de control al primului-ministru, în care erau reclamate nereguli în legătură cu modul în care au fost cheltuite mari sume de bani la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, condus până în 2012 de Eugen Tomac.

Vezi și: Eugen Tomac și Ducu Bertzi, suspecți într-un dosar la Parchetul General

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel