Ducesa Kate, ultima apariție publică înainte de naștere
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
ducesa_kate_sarcina
ducesa_kate_sarcina

Ducesa de Cambridge, soția prințului William, însărcinată în opt luni, a fost prezentă, sâmbătă, la parada care a sărbătorit cea de-a 87-a aniversare a reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, marcând, astfel, o ultimă apariție publică, înainte de nașterea primului său copil, așteptată în iulie.

Kate a salutat mulţimea dintr-o caleaşcă ce s-a oprit în curtea Palatului Buckingham, etalând un palton roz pal, creație Alexander McQueen, la care a asortat o pălărie, scrie The Mirror.

Ducesa a fost însoțită în caleașcă de soacra sa, Camilla şi de către cumnatul ei, prinţul Harry, soțul său, prințul William, participând la paradă, călare, îmbrăcat în uniformă militară.

Marele absent al ceremoniei a fost soţul suveraniei, prinţul Philip, în vârstă de 92 de ani, care este spitalizat, după ce a suferit o operaţie la nivelul abdomenului, pe 7 iunie.

Este pentru a treia oară când prinţul Philip lipsește de la eveniment, după absențele înregistrate în 1962 și 1968, când a fost plecat din țară.

Sâmbătă, regina Elisabeta a II-a a asistat la parada trupelor militare şi la un spectacol aviatic, la Palatul Buckingham, înconjurată de familia regală.

Deși ziua de naştere a reginei este pe 21 aprilie, din 1748, aniversarea oficială a suveranilor britanici are loc în iunie, cu o ceremonie numită "Trooping the Colour".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel