Dubla crimă de la Iași. Mărturia unui angajat SRI scoate la inveală un nou SUSPECT
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Dubla crimă de la Iași. Mărturia unui angajat SRI scoate la inveală un nou SUSPECT / Foto: Pixabay
Dubla crimă de la Iași. Mărturia unui angajat SRI scoate la inveală un nou SUSPECT / Foto: Pixabay
Apar noi detalii din ancheta dublei crime de la Iași.

Un angajat al Serviciului Român de Informații ar fi depus mărturie în cazul dublei crime de la Iași, acolo unde doi studenți au fost găsiți morți în casa pe care o închiriau. Acesta ar fi spus anchetatorilor că a văzut un individ care urmărea vila unde a avut loc tragedia, iar acum oamenii legii ar avea un nou suspect. Individul în cauză ar fi plecat din zonă când a constatat că este urmărit.

„În cadrul dosarului au fost audiate zeci de persoane. Printre acestea se regăsește și un angajat al SRI. Acesta a susținut că, pe data de 9 decembrie 2021, pe aleea de acces către vila din Moara de Vânt a văzut un bărbat îmbrăcat cu o haină de culoare închisă, cu glugă prevăzută cu puf sau blană, pantaloni maro sau kaki largi”, potrivit unor surse apropiate anchetei citate de ziare.com.

Angajatul SRI le-ar mai fi spus anchetatorilor că bărbatul pe care l-a văzut la vila din Moara de Vânt avea o constituție robustă și trăsături care nu seamănă cu cele ale principalului suspect, Ahmed Sami El Bourkadi. Aceleași surse mai susțin că individul ar fi fost văzut de două ori în cursul zilei de 9 decembrie 2021, o dată la prânz, iar, a doua oară, după-amiază. 

Dubla crimă de la Iași, răsturnare de situație. "Au fost descoperite noi probe ADN"

Anchetatorii ar fi descoperit două noi tipuri de ADN în casa celor doi îndrăgostiți. Avocata Raluca Andrei a făcut mai multe declarații despre cazul în care suspectul principal este clientul său, Ahmed Sami el Bourkadi.

„Într-adevăr, pe mai multe obiecte din vila respectivă, care au fost trimise în vederea expertizării la Bucureşti, au fost descoperite niște urme purtătoare de ADN. Au fost identificate şi trei urme apte pentru a se stabili profilul genetic şi ceea ce mi-a atras atenţia şi am urmărit de la bun început în dosar este un obiect vestimentar cu anumite trăsături specifice.

Şi pe acel obiect s-au descoperit patru tipuri noi de ADN. Două dintre ele sunt ale victimelor, două dintre ele sunt diferite, dar din păcate nu se poate stabili profilul genetic pentru că acele tipuri de ADN s-au combinat şi nu se poate stabili cu exactitate cui îi aparțin. Asta arată că cel puţin două persoane au mai fost în vilă pe lângă cele două victime", a spus avocata Raluca Andrei la Antena 3. Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel