Dubai, SPECTACOL pe cer cu 300 de drone / VIDEO
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Cu ocazia Festivalului de Cumpărături din Dubai, 300 de drone vor face spectacol pe cer timp de 45 de zile.

300 de drone luminate fac spectacol în Dubai, în fiecare seară, timp de 45 de zile consecutiv, cu ocazia Festivalului de Cumpărături din Dubai. Reprezentația are loc deasupra unui lac din zona centrală, între mai multe hoteluri celebre și este cea mai mare și lungă de acest gen din Europa, Asia și Orientul Mijlociu.

Locuitorii și vizitatorii se pot bucura de două spectacole fantastice, fiecare cu animații diferite, în fiecare seară până pe data de 30 ianuarie, dronele decolând pentru primul spectacol la ora 19:00 și apoi la ora 21.30 pentru un spectacol diferit. Fiecare spectacol durează circa patru minute și este vizionat gratuit de toți turiștii și pasionații.

Primul spectacol, intitulat „Dubai, un oraș de aventură”, va arăta cum există atât de multe de văzut și de făcut în Dubai, personajele preferate ale tuturor, Modesh și Dana, mergând într-o călătorie pentru a explora ceea ce orașul are de oferit.

Al doilea spectacol, intitulat „Dubai, din Trecut în Viitor” va arăta călătoria orașului de la Dubaiul vechi la Dubaiul nou, de unde a început și unde se îndreaptă spre viitor, cu piesa oficială DSF de Rashed Al Majed, „Dubai Kawkab Aakhar ”care se traduce prin„ Dubai este o altă planetă ”, potrivit GulfNews.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel