DSK contraatacă: a dat-o în judecată pe cameristă. Vezi de ce
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Dominique-Strauss-Khan
Dominique-Strauss-Khan

Dominique Strauss-Kahn a depus plângere împotriva cameristei Nafissatou Diallo, care îl acuză că a agresat-o sexual. DSK susţine că Diallo a depus mărturie falsă şi a încercat să îl defăimeze prin acuzţiile pe care i le-a adus, într-un moment în care era favorit la câştigarea alegerilor din Franţa.

Potrivit New York Post , DSK îi cere cameristei un milion de dolari, acuzând-o că "a dat forţelor de ordine declaraţii false, în cunoştinţă de cauză şi în mod intenţionat", aducând astfel atingere reputaţiei sale în întreaga lume şi făcându-l să piardă "alte oportunităţi profesionale".

În documentele trimise justiţiei, citate de cotidianul newyorkez, Dominique Strauss-Kahn aminteşte că era, la momentul faptelor, "considerat de către unii drept viitorul preşedinte francez".

Recunoscând că a întreţinut un raport sexual "consmiţit"cu Nafissatou Diallo, el o acuză că, ulterior, aceasta a "pretins că a fost agresată sexual". Dominique Strauss-Kahn aminteşte, în continuare, că a fost arestat, iar ulterior "supus unei percheziţii degradante şi umilitoare; fotografiat complet dezbrăcat; nevoit să furnizeze probe (biologice) pentru anchetă", mai scrie New York Post.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel