Urmărește emisiunea live
Drum expres Craiova - Pitești. A fost desemnat câștigătorul licitației pentru lotul 4
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
A fost desemnat câștigătorul licitației pentru proiectarea și execuția lotului 4 al drumului expres Craiova - Pitești, informează CNAIR.

Urmare finalizării procesului de reevaluare a ofertelor dispus de Curtea de Apel București prin Hotărârea Civilă nr. 2127/2020, pronunțată la data de 16.11.2020 și adusă la cunoștință Autorității Contractante în data de 28.12.2020, în cursul zilei de astăzi, 24.02.2021, CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire a contractului având ca obiect "Proiectare și Execuție Drum Expres Craiova – Pitești, Tronsonul 4” 

Ofertantul desemnat caștigător este ASOCIEREA S.C. SA&PE CONSTRUCT S.R.L. - S.C. SPEDITION UMB S.R.L. - S.C. TEHNOSTRADE S.R.L. (S.C. SA&PE CONSTRUCT S.R.L. - Lider de asociere), cu preţul de 617.080.915,60 Lei fără TVA.

Durata contractului este de 36 de luni, din care 12 luni perioada de proiectare și 24 luni perioada de execuție a lucrărilor. Perioada de garanție ofertată este de 10 ani. Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru construcția Drumului Expres Craiova – Pitești, Tronsonul 4, cu o lungime de 31,88 km.

Traseul acestui drum expres se desfășoară pe teritoriul Județului Argeș și începe la sud de localitatea Lunca Corbului (km 89+300), traversează localitățile Albota și Costești, ocolește pe la sud localitatea Bradu, după care se racordează la Autostrada A1, București – Pitești, la km 121+185.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații si respectiv după soluționarea tuturor contestațiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire, informează CNAIR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel