Data actualizării:
Data publicării:

Drulă, Tomac și Orban, la Iași. Au depus o coroană de flori la statuia lui Alexandru Ioan Cuza din Iași

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Politica
WhatsApp
USR
USR
Liderii Dreptei Unite, președintele USR, Cătălin Drulă, președintele PMP, Eugen Tomac, și președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban, au depus o coroană de flori la statuia lui Alexandru Ioan Cuza din Iași.

Liderii Dreptei Unite, președintele USR, Cătălin Drulă, președintele PMP, Eugen Tomac, și președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban, au depus o coroană de flori la statuia lui Alexandru Ioan Cuza din Iași, în amintirea celor care au început să construiască România și ale căror abordări politice curajoase ne obligă azi să facem ceea ce este corect pentru a moderniza țara pe care au început să o dezvolte.

Cătălin Drulă a zis: „Se împlinesc, astăzi, 165 de ani de la Unirea Principatelor. 165 de ani de când speranțele, voința și curajul poporului român s-au unit pentru a-și putea modela propriul destin. Mai mult ca oricând, trebuie să păstrăm și acum vii principiile care au stat atunci la baza Unirii Principatelor. Putem construi un viitor în care fiecare român se simte respectat și valorizat. Dar putem face asta doar uniți, doar împreună”.

„Unirea Principatelor Române înfăptuită la Iași să ne fie exemplu de voință și unitate. Unirea înfăptuită acum 165 de ani să ne fie avânt pentru Unirea pe care trebuie să o săvârșim astăzi. Uniți, spre Unire!”, a zis și Eugen Tomac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel