Drug Test, erori și lacune. Ce este benzodiazepina, găsită la Ana Morodan
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Drug Test, erori și lacune. Ce este benzodiazepina, găsită la Ana Morodan. Sursa foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Drug Test, erori și lacune. Ce este benzodiazepina, găsită la Ana Morodan. Sursa foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Drug Testul sau testarea antidrog în rândul șoferilor poate indica anumite erori. Cum se depistează dacă aceștia au consumat substanțe psihoactive. Ce substanță a consumat Ana Morodan și ce înseamnă asta.

Drug Test-ul în rândul șoferilor a fost un subiect intens dezbătut. Au existat voci care au contestat eficacitatea și acuratețea testelor Drug Test folosite de oamenii legii. 

Ana Morodan a fost reţinută de poliţişti pentru 24 de ore după ce nu a oprit la semnalele acestora, a lovit două maşini şi a refuzat să fie testată pentru depistarea alcoolului şi a substanţelor psihoactive. Ulterior, ea a fost plasată sub control judiciar, scrie DC Medical.

Ana Morodan a fost oprită de poliție pentru prima oară, în Piața Charles de Gaulle, după ce a făcut un accident. Pe filmare se vede cum vedeta este dusă de braț de polițiști la autospecială, iar mașina vedetei încurcă circulația în sensul giratoriu.

Atunci când i s-a cerut să sufle în fiolă, vedeta a refuzat să facă acest lucru, drept pentru care a fost dusă la INML. Acolo ea ar fi refuzat și prelevarea probelor biologice. Astfel, Ana Morodan s-a ales cu primul dosar penal, iar permisul i-a fost reținut.

După 7 ore, un alt echipaj al poliției ar fi oprit-o în trafic pe Ana Morodan. În urma verificărilor, oamenii legii ar fi constatat că femeia conducea deși avea permisul suspendat. În acel moment i s-a întocmit cel de-al doilea dosar penal.

Citește mai multe pe DC Medical.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel