Droguri de mare risc, descoperite în locuințele a doi tineri
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Două persoane au fost reținute la Iași pentru droguri de mare risc.
Două persoane au fost reținute la Iași pentru droguri de mare risc.
Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Iaşi, împreună cu procurorii DIICOT Iaşi, au efectuat două percheziţii la locuinţele a două persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc.

Ieri, 13 ianuarie, în cadrul unei acţiuni pe linia combaterii traficului de droguri de risc şi de mare risc, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, împreună cu procurorii DIICOT Iaşi, au efectuat două percheziţii domiciliare, în municipiul Iaşi, la locuinţele a două persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc, se arată într-un comunicat de presă. 

În urma perchezițiilor, au fost ridicate droguri de risc (cannabis), droguri de mare risc (MDMA), bani susceptibili a proveni din traficul de droguri de mare risc şi alte bunuri care ar avea legătură cu activitatea infracţională.

Două persoane au fost reținute 

De asemenea, cele două persoane au fost conduse la audieri, iar, faţă de acestea, procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iaşi au dispus reţinerea pentru 24 de ore, urmând ca, astăzi,  să fie prezentate Tribunalului Iaşi, cu propunere de luarea unor măsuri preventive.

La activităţi au participat şi jandarmi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel