Droguri de 10.000 de euro, livrate într-o pungă, la autogară. DIICOT a reținut două persoane
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Droguri de 10.000 de euro au fost livrate, într-o pungă, la o autogară din București. 

”La data de 15.02.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a inculpaților P.H. și S.G., pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de risc și trafic intern de droguri de risc.

În cauză s-a stabilit că, la data de 14.02.2020, inculpații P.H. și S.G. au introdus pe teritoriul României și au deținut o cantitate mare de cannabis ce urma a fi tranzacționată pe raza municipiului București.

La data de 14.02.2020, procurorii DIICOT – Structura Centrală împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO București – Serviciul Antidrog au procedat la efectuarea unei acțiuni de prindere în flagrant a celor doi inculpați, după ce aceștia au ridicat de la o autogară situată pe raza municipiului București, un colet adus din Cehia, ce conținea 2 kilograme de cannabis, cu o valoare de piață de aproximativ 10 mii de euro.

La data de 15.02.2020, Tribunalul București a dispus arestarea preventivă a celor doi inculpați pentru o perioadă de 30 de zile.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumția de nevinovăție.” anunță DIICOT. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel