Drept la replica Nan Cristian
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Nan Cristian, ”reprezentantul a doua persoane indreptatite in acceptiunea Legii. nr 165/2013”, a facut mai multe cereri la Primaria Capitalei si Ministerul Mediului cu privire la proiectele care duc la declararea ”Deltei Vacaresti” arie protejata.  
Nan Cristian, ”reprezentantul a doua persoane indreptatite in acceptiunea Legii. nr 165/2013”, a facut mai multe cereri la Primaria Capitalei si Ministerul Mediului cu privire la proiectele care duc la declararea ”Deltei Vacaresti” arie protejata.  
 
Nan Cristian este nemultumit de faptul ca pe 23 aprilie 2014 ”pe site-ul www.pmb.ro a fost postata ordinea de zi a sedintei CGMB ce apare ca va avea loc in data de 29.04.2014. In cadrul acesteia la punctul 17  apare in mod cu totul abuziv urmatorul proiect: Proiect de hotarare privind avizarea suprafetei administrative ce va urma sa faca parte din aria naturala protejata “Parcul Natural Vacaresti”.  
 
”Tinind cont de urmatoarele aspecte;   
 
-In legatura cu acest proiect am depuse la PMB numeroase cereri adresate in temeiul Legii nr. 52/2003 art. 7 alin 1 de a primi proiectul acestui act administrativ cu 30 de zile lucratoare inainte de avizare la care nu am primit nimic. 
 
-Deasemenea Proiectul nu a fost postat nici pe site-ul www.pmb.ro in baza art. 7 alin 4  din Legea nr. 52/2003 cel putin cu 10 zile inainte de supunerea spre avizare 
 
-Am deja numeroase raspunsuri primite de la PMB din luna decembrie 2013 in care se precizeaza ca PMB nu a primit nici un proiect referitor la zona Vacaresti ( raspunsuri venite prin courier) 
 
- Am primit tot atunci raspuns din partea Arhitectului Sef al PMB in care se precizeaza ca acest proiect nu este de competenta PMB. 
 
-Am primit acum circa 10 zile raspuns din partea Directiei de Mediu a PMB in care se precizeaza ca pe parcursul lunii moiembrie 2013 mi s-a trimis prin email proiectul referitor la Vacaresti. MENTIONEZ CA NU AM PRIMIT NIMIC IN ACEST SENS. 
 
-Aveti in atasamente si dovezile din care reiese ca si MMSC a incercat in acezt caz sa avizeze prin abuz acest proiect.   Imi exprim speranta ca introducerea acestui proiect pe ordinea de zi a fost facuta din eroare si prin urmare va rog sa-l retrageti de indata. In caz contrar ma vad nevoit ca in urma, printre altele,  abuzurilor in serviciu, abuzurilor in serviciu contra intereselor persoanelor si falsurilor in inscrisuri incidente in acest caz sa ma adresez de indata Directiei Nationale de Anticoruptie cit si forurilor competente ale Uniunii Europene..”, sustine Nan Cristian.
 
 De asemenea, Nan Cristian a trimis o solicitare si la Ministerul Mediului prin care cere sa fie scos de la dezbatere publica, invocand o greseala de procedura din partea ministerului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel