Dramatism la cote maxime în Liga Campionilor. RB Leipzig, victorie în prelungiri
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
RB Leipzig a reuşit o victorie dramatică pe terenul echipei Istanbul Başakşehir, cu scorul de 4-3, miercuri seara, în etapa a cincea a grupelor Ligii Campionilor la fotbal.

Echipa germană a condus cu 2-0 şi 3-1, prin golurile marcate de Yussuf Poulsen (26), Nordi Mukiele (43) şi Daniel Olmo (66), dar campioana Turciei a revenit şi a egalat, graţie unui hat-trick de senzaţie izbutit de Irfan Can Kahveci (45+3, 72, 85). Victoria formaţiei RB Lepzig a fost adusă de norvegianul Alexander Soerloth în minutele adiţionale (90+2).

Prin acest succes, RB Leipzig păstrează şanse se calificare în optimile de finală, aşteptând cu nerăbdare şi rezultatul dintre Manchester United şi Paris Saint-Germain, înaintea ultimei etape.

În Grupa E, FC Krasnodar a obţinut prima sa victorie în Liga Campionilor, 1-0 cu Rennes. Succesul i-a asigurat locul al treilea şi calificarea în şaisprezecimile de finală ale Europa League. Golul a fost marcat de veteranul Marcus Berg (71).

În celălalt meci al grupei se înfruntă Sevilla şi Chelsea, care sunt deja calificate în optimile Ligii Campionilor, scrie Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel