Drama lui Tonciu după mărirea sânilor, în presa britanică
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Prezentatoarea Tv Andreea Tonciu a devenit cunoscută și în Marea Britanie după ce cotidianul Daily Mail a publicat un articol despre operația de mărire a sânilor prin care a trecut vedeta.

Andreea Tonciu (28 ani) a publicat fotografiile din 2010 din Olanda cu operația ușuată de mărire a sânilor pentru a transmite un avertisment în rândul femeilor care doresc o operație similară.

"Dacă te uiţi cu atenţie, se poate vedea că unul este mai mare şi unul mai mic, iar distanţa dintre ei este foarte mare. Parcă îmi ajung la spate. A fost foarte dureroasă operaţia şi nu am fost mulţumită de corpul meu deloc, după ce am făcut-o", a spus Tonciu conform Daily Mail.

"Vreau să-mi repar sânii şi îmi doresc să nu fi făcut operaţia niciodată. Uneori realizezi ce ai avut abia atunci când ai pierdut acel lucru. Le avertizez pe celelalte fete să nu facă o astfel de operaţie până când nu s-au gândit suficient de mult la acest lucru. Greşeala mea m-a costat mulţi bani şi multă suferinţă", a mai declarat Tonciu potrivit Daily Mail.

Citește și: BANCUL ZILEI: Ospătar ajuns pe masa de operație

 

Jurnaliștii au mai prezentat și faptul că Andreea Tonciu a suferit o altă intervenție, de remodelare a nasului, dar nu este dependentă de operațiile estetice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel