Drama lui Matei Ene, fratele geamăn supraviețuitor de la Ferma Dacilor: Luca, ești geamănul meu, te iubesc cel mai mult, iar o parte din mine a murit odată cu tine 
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Matei Ene
Sursa foto: Facebook Matei Ene
Pe Facebook a apărut un mesaj scris de Matei Ene, fratele geamăn care a reușit să supraviețuiască în incediul de la Ferma Dacilor.

Doi frați, Petru Ene (12 ani) și Luca Ene (16 ani), sunt printre copiii care și-au pierdut viața în incendiul de la Ferma Dacilor. Al treilea frate, Matei Ene, geamănul lui Luca, a fost salvat din flăcări de tatăl lor care era angajat la Ferma Dacilor și mâna dreaptă a patronului.

După ce a reușit să-și salveze unul dintre cei 3 copii, pe Matei, bărbatul de 48 de ani s-a întors și după ceilalți băieți. Din nefericire, acesta a murit alături de proprii copii în incendiu.

Pe Facebook a apărut un mesaj scris de Matei Ene, fratele geamăn care a reușit să supraviețuiască:

”Tata, ai fost eroul meu. Ești exemplul meu în viață. Nu îmi vine să cred că ai plecat așa de repede din viața mea. Nu îmi văd viața fără tine.
Petru, te iubesc nespus de mult, ești frățiorul meu și mereu vei fi. Ești puterea mea și sufletul meu. Luca, ești geamănul meu, te iubesc cel mai mult, iar o parte din mine a murit odată cu tine. Ți-am zis să vii după mine și nu înțeleg de ce te-ai oprit…M-ați lăsat singur cu mama. O să am grijă de ea, vă promit. Sunteți familia mea și vă iubesc infinit. Mi-aș fi dat viața pentru voi. Drum lin către ceruri îngerii mei.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel