Data publicării:

Dramă în cazul judecătoarei Costache. Copilul acesteia va fi preluat de stat

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Judecătoarea Antonela Costache, arestată pentru luare de mită și corupție, este nevoită să mai suporte o lovitură din partea magistraților. Copilul minor al acesteia va trece în custodia statului.

În cazul judecătoarei Antonela Costache, judecătorii au sesizat și autoritatea tutelară pentru a lua măsuri pentru ocrotirea copilului minor aflat în întreținerea sa. Aceeași măsura s-a dispus și în cazul avocatei Ileana Alina Răducan, arestată în același dosar, care are în întreținere un copil minor. Ambele femei sunt divorțate, iar legea în aceste cazuri stipulează ca să se stabilească cine va avea grijă de minori în perioada când părintele este pus în imposibilitatea de a mai avea grijă de ei.

În acest caz, în acest moment se va ocupa autoritatea tutelară.

Psihologul Mihaela Săhleanu adeclarat pentru RTV, "că cel mai important lucru în acest moment este maniera în care i se va explica acestui copil, în funcție de vârsta pe care o are, iar grija trebuie centrată pe copil. Este un copil aflat într-o situație absolut crirică și cred că concentrarea grijii trebuie sa fie inclusiv asupra  manierei în care i se va spune acest lucru".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel