Dragostea plutește în aer pe 2 martie! Cea mai romantică zi a anului 2023!
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
2 martie 2023 și iubirea
2 martie 2023 și iubirea
Pe 2 martie avem cea mai romantică zi a anului 2023! Bine, voi îi puteți spune cea mai iubibilă/drăgăstoasă/aventuroasă zi!

Venus se întâlnește cu Jupiter în semnul Berbecului! Micul și Marele Benefic își dau întâlnire pe tărâmul pasiunii!

Venus (Micul Benefic) este planeta iubirii, frumuseții, plăcerii și banilor. O reprezintă pe Afrodita. Poziția acestei planete în harta noastră natală arată plăcerea, modul în care ne exprimăm afecțiunea, de cine suntem atrași, dar și feminitatea. Pe lângă faptul că ne oferă indicii despre obiceiurile noastre legate de cheltuieli și despre ce fel de estetică ne atrage, Venus ne arată în ce fel de relații prosperăm și ce ne stârnește plăcerea. Practic, poziția lui Venus ne arată ce ne face fericiți în dragoste.

Jupiter/Zeus este cel care oferă oportunități, șanse, câștiguri, vine cu abundență. În mitologie el era cel care făcea legile, dar tot el le încălca. Din punct de vedere astronomic, Jupiter este a cincea planetă de la Soare și cea mai mare din Sistemul Solar. 

Caracteristicile acestei planete sunt: abundența, încrederea, expansiunea, dreptatea, optimismul, înțelepciunea, filosofia, credința.

Jupiter mai stă în Berbec până pe 16 mai. Ne aduce încredere, inițiativă. Avem câteva luni la dispoziție să începem ceva, să ne creăm o altă existență, o altă viață. E ca primul pas al copilului, e ca primul strigăt atunci când se naște și își umple prima dată plămânii cu aer.

VEDEȚI MAI MULTE PE ASTROSENS.RO - https://www.astrosens.ro/dragostea-pluteste-in-aer-pe-2-martie-cea-mai-romantica-zi-a-anului-2023_5022.html?fbclid=IwAR39F4rA2oUvQ1h8DBGFWuGALigKVrJdc4JTU1v9ypAtHFbBeStIjuYLE4Q

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel