Dragoș Săvulescu nu va fi extrădat. Grecii au respins cererea României
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Magistraţii greci au refuzat cererea statului român de extrădare a lui Dragoș Săvulescu, se arată într-o declarație a apărării sale remisă presei. Afaceristul susține că a trecut prin „iad” în ultima perioadă.

Dragoş Săvulescu nu va fi extrădat. „Omul de afaceri și producătorul de film Dragoș Săvulescu și soția sa Angela Martini, autor și ex-Miss Univers Albania, au anunțat astăzi că un tribunal elen a blocat din nou o încercare a României de a-l extrăda. Odată cu decizia de astăzi se consemnează a doua oară când un tribunal european respinge o cerere de extrădare în cazul său și pune capăt ultimului capitol din ceea ce domnul Săvulescu descrie ca fiind  o mascarada judiciară ce îmi afectează viața de 16 ani„, se arată într-o declarație a apărării remisă presei, potrivit Romania TV.

Curtea de Apel a Mării Egee din Syros i-a dat dreptate fostului acţionar de la Dinamo, stabilind că România nu are puterea de a forța extrădarea sa din Grecia. Totodată, magistraţii eleni au ordonat retragerea imediată a mandatului de arestare din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel