Data actualizării:
Data publicării:

Dragobete 2024. Mesaje de dragoste pentru 24 februarie

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp

În articol găsești mesaje pe care să le trimiți de Dragobete.

Dragobete este o sărbătoare românească tradițională, celebrată pe 24 februarie, care marchează începutul primăverii și sărbătoarea dragostei și a fertilității în folclorul românesc. Este echivalentul sărbătorii Sfântului Valentin în alte culturi. Mai jos ai câteva mesaje de dragoste pe care le poți trimite în această zi.

1. Draga mea,de Dragobete vreau să-ți spun cât de specială ești pentru mine și cât de mult te iubesc. Ești lumina vieții mele, raza mea de soare în cele mai întunecate zile. Îți trimit toată dragostea și gândurile mele bune în această zi minunată. Te iubesc din toată inima și îmi doresc să fiu mereu alături de tine, să ne bucurăm împreună de frumusețea vieții și să împărtășim toate momentele noastre. Te iubesc enorm și abia aștept să te am în brațe din nou.

2. În această zi, îmi amintesc de momentele noastre minunate împreună și de cât de mult mă faci să zâmbesc în fiecare zi. Ești cel mai frumos cadou pe care viața mi l-a oferit și pentru asta îți sunt recunoscător din tot sufletul. Îți trimit toată dragostea și căldura inimii mele și îți promit să fiu mereu alături de tine, să te susțin și să te iubesc necondiționat. 

3. Dragostea mea, de Dragobete vreau să-ți reamintesc cât de mult însemni pentru mine și cât de special ești în viața mea. Ești persoana cu care îmi doresc să împărtășesc fiecare clipă din viața mea, să te fac fericit și să fiu fericită lângă tine. Îți mulțumesc că exiști și că ești alături de mine, îți promit că voi face tot ce îmi stă în putință pentru a te face să te simți iubit și apreciat în fiecare zi. Sărbătoarea aceasta să-ți aducă numai momente frumoase și să ne întărească legătura noastră de iubire. Te iubesc din toată inima.

4. Inima mea bate doar pentru tine. Ești lumina care mă ghidează, bucuria care îmi umple sufletul și dragostea care îmi dă putere în fiecare zi. Te iubesc mai mult decât pot exprima cuvintele și îți sunt recunoscător pentru tot ce faci pentru mine și pentru noi. Îți promit că voi fi mereu lângă tine, să te sprijin și să te iubesc necondiționat. Dragobete să ne aducă și mai multă înțelegere și armonie, să ne umple inimile de fericire. Te iubesc enorm și vreau să împărtășesc fiecare moment al vieții mele cu tine.

5. Ești cea mai frumoasă poveste a mea și fiecare zi alături de tine este o binecuvântare. Îți trimit toată dragostea și gândurile mele bune și îți promit că voi face tot ce îmi stă în putință pentru a te face să te simți iubită și apreciată. Te iubesc enorm și îmi doresc să fiu mereu alături de tine.

6. De Dragobete, sufletul meu zboară către tine, îți trimit toată dragostea și dorința mea de a fi mereu lângă tine. Ești cel mai important lucru din viața mea și nu pot să îmi imaginez viața fără tine. Îți mulțumesc că exiști și că ești alături de mine.

7. Ești persoana care îmi completează viața și care mă face să fiu o persoană mai bună în fiecare zi. Te iubesc și sper să avem parte doar de momente fericite împreună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel