Dragnea despre Iohannis: S-a făcut de râs. S-a umplut de ridicol
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
Dragnea
Dragnea
Președintele PSD, Liviu Dragnea a declarat la Antena 3 că Iohannis s-a făcut de râs și s-a umplut de ridicol când a contestat la CCR plecarea Vioricăi Dăncilă în concediu.

Dragnea a declarat că Iohannis a atins apogeul cu discursul de sâmbătă de la congresul PNL. "Asta e prima constatare a mea. S-a umplut de ridicol cu contestarea la CCR a concediului premierului. Ieri a fost apogeul de până acum, al ridicolului pentru Iohannis. O serie întreaga de minciuni, inabilitati, a facut și dezacorduri", a declarat Dragnea. El a adăugat că, în cadrul unei întâlniri pe care a avut-o la Cotroceni cu reprezentanţii PNL, Iohannis le-a spus acestora că îi va convinge pe cei de la ALDE să iasă din coaliţie. Pe de altă partea, Dragnea s-a declarat convins că preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, nu ar distruge o carieră politică 'caracterizată de seriozitate' de dragul lui Klaus Iohannis.

'El are o foarte mare problemă pentru că, în primul rând, el nu mai are bază electorală, şi-a construit baza electorală pe minciună şi pe o gogoaşă mediatică umflată de statul paralel, cu lupta împotriva corupţiei şi protejarea justiţiei, în condiţiile în care a călcat în picioare justiţia, Curtea Constituţională, deciziile Curţii Constituţionale, şi a sprijinit cu 30 şi ceva de zile peste ultima clipă constituţională revocarea doamnei Kovesi de la DNA.

E agitat că vede că se mişcă Cioloş - un alt mare candidat la prezidenţiale - şi singurul partid care a mai rămas posibil să îl susţină - pentru că şi acolo sunt frământări interne foarte mari - a rămas PNL. I-a chemat la Cotroceni - sunt oameni din interior care ne-au spus ce s-a discutat acolo, au ieşit pe surse multe informaţii - printre altele a spus că din acel moment el va conduce PNL, nici Orban, nici ceilalţi. A dat sarcini la fiecare, printre altele să se ocupe de anumite partide pe care să le atragă către ei şi a spus: 'Mie lăsaţi-mi ALDE, că mă ocup eu personal de ALDE să îi rupem din coaliţie, a spus Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel