Dragnea: Trebuia sa intervină SRI! E una dintre cele mai mari probleme de securitate națională
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Dragnea
Dragnea
Liviu Dragnea a spus că una dintre cele mai mari probleme de securitate națională este reprezentată de faptul că miliarde de euro nu au intrat în bugetul țării.

”Una dintre cele mai mari probleme de securitate națională o reprezintă faptul că miliarde de euro nu au intrat în bugetul țării ca să facem autostrăzi, școli spitale. Aici SRI trebuia să intervină. Dacă tot în fiecare an buget mai mare... și au și primit... aici trebuia să intervină. Să ne spună dacă au sesizat pe cineva. Adică ei nu știu lucrurile acestea?”, a zis Dragnea.

Dragnea, despre taxa pe lăcomie

Cât despre taxa de lăcomie, liderul PSD a declarat: "Discutăm de companii mari, care au cifra de afaceri de miliarde de euro și care au profit foarte, foarte mic. Înseamnă că au probleme cu managementul. Am văzut într-un interviu cum o companie precum Coca-Cola nu își ascunde profitul. Băncile, lanțurile mari de magazine, eu cred că își ascund profiturile. Nu ne-am născut ieri. Sunt companii mari care nu vin într-o țară doar să se afle în treabă. Pentru ăia 16% care ar trebui să plătească taxa în România, ei vor să plece. Eu nu sunt nebun, sunt doar patriot. Vreau să cred că și noi merităm același regim ca celelalte țări. Eu nu am inventat taxa pe lăcomie. A venit din Uniunea Europeană".

VEZI ȘI: Pieleanu, despre Ponta: Când vii și spui așa ceva... S-A TERMINAT!


VEZI ȘI: Dragnea: Stanciu m-ar fi achitat dacă o propuneam la CCR


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel