Dragnea: Unii confundă parteneriatele cu slugărnicia
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că 'sunt unii care confundă parteneriatele cu slugărnicia' şi că România 'trebuie să rămână a noastră'.

"Eu cred că, dacă poţi, dacă ai pârghii, dacă cei care votează ţi-au dat posibilitatea să poţi să faci ceva pentru ţară, e bine să faci ceva care să rămână, indiferent de consecinţe, de consecinţe personale. Am vorbit de suveranitate pentru că mi se pare ceva foarte sfânt. Sunt, din păcate, unii care confundă parteneriatele cu slugărnicia. Este important pentru români, pentru fiecare român, să nu uităm că avem o obligaţie pentru înaintaşii noştri, avem o obligaţie pentru copiii noştri, ca această ţară să fie mândră, să fie dezvoltată, românii să trăiască mai bine şi să fim suverani. Să nu uităm, totuşi, că România este a noastră şi trebuie să rămână a noastră', a spus Dragnea la România TV.

Declaraţia a fost făcută după un eveniment organizat la Primăria Capitalei, unde trei militari români, răniţi în Irak şi Afganistan, au primit titlul de cetăţean de onoare al oraşului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel