Dragnea sentință, scandal la ÎCCJ. Coita: Presiune asupra judecătorilor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Alex Coita
Alex Coita
Alex Coita a comentat imaginile de la Instanța Supremă, după venirea lui Liviu Dragnea, pentru  ultimul termen în ”Dosarul Bombonica”.  Liderul PSD a fost înconjurat de protestatari.

"Nu este nimic nou. De fiecare dată când Liviu Dragnea se prezintă la un termen pentru procesele domniei sale, avem acelaşi spectacol demn de o ţară de America Latină, nu de un stat din Uniunea Europeană. Este regretabil că au loc aceste ambuscade, vociferări, acest circ în faţa instanţei pentru că, până la urmă, poate fi interpretat şi ca o formă de presiune exercitată asupra judecătorilor care trebuie să decidă în speţa domnului Dragnea.

Dar, din păcate, asta este situaţia la care s-a ajuns în România, cu o societate foarte polarizată şi factori politici care se folosesc de emoţiile colective pentru a genera capital electoral. Am convingerea că există mulţi oameni buni în sistem şi că toată această presiune politică va înceta. Pot doar să sper că orice soluţie vor da judecătorii de la ÎCCJ va fi o soluţie corectă, care să nu facă şi mai mult rău României de astăzi", a spus Alex Coita la Antena 3.

Vezi și: Liviu Dragnea, apărat de jandarmi la ÎCCJ. Protestatarii l-au înconjurat - VIDEO

Dragnea sentință. Toni Neacșu, primele declarații

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel