Dragnea, răspuns pentru Gabriel Oprea: "Nu credeam că va face o asemenea GREȘEALĂ"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Liviu Dragnea a avut o primă reacție după ce Gabriel Oprea a relatat că i-a cerut ajutorul pentru a ajunge președinte al PSD. Dragnea spune că nu s-ar fi așteptat ca Oprea să facă o asemenea relatare, care reprezintă o mare greșeală. 

"Am citit acest editorial al domnului Oprea și nu credeam că poate să facă o asemenea greșeală. După Congres, o să povestesc cum a fost atunci. Chiar nu pot să înțeleg ce l-a apucat. Eu nu doream să-mi aduc aminte despre acel episod. E cam urât pentru dumnealui și pentru SRI," a spus Liviu Dragnea.

Relatarea de ieri a lui Gabriel Oprea

Gabriel Oprea, fostul președinte al UNPR, a intervenit în legătură cu frământările care există în această perioadă în interiorul PSD, chiar înainte de Congresul de sâmbătă. Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Oprea îi aminteşte liderului PSD de susţinerea pe care i-a acordat-o în două momente-cheie ale carierei sale politice.

"În anul 2015, a apelat din nou la sprijinul meu, de aceasta data din postura mea de presedinte al UNPR. M-a rugat să il ajut sa fie ales preşedintele PSD, în contextul in care Victor Ponta demisionase pe Facebook. A venit la un pahar de vin la UNPR, aşa cum ştie toată presa prezentă acolo şi m-a rugat să-l sprijin. Liviu a ajuns preşedintele PSD şi cu ajutorul meu şi sprijinul UNPR. Camaradul la nevoie se cunoaşte", a scris Gabriel Oprea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel