Dragnea - protestatar, campanie: Au căzut în propria capcană
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
”Dacă ăsta care cârâie aici este mustăciosul, eu dau o navetă cu bere! Bă, livache, bro, fă un selfie și fă-mi în ciudă! Du-te dracu de troll”. Așa a început totul. 

Liviu Dragnea a făcut selfie, relaxat, zâmbind și l-a întrebat: ”Cum rămâne cu berea”. Protestatarul a adus astăzi berea la sediul PSD din București. 

EXCLUSIV  Taximetrist susținător al lui Dragnea, AMENDAT la PSD-VIDEO

Liviu Dragnea l-a așteptat cu micii. 

Campanie sau nu, un lucru e sigur: Liviu Dragnea a fost în centrul atenției. Jurnaliștii s-au îngrămădit la sediul PSD, unde l-au filmat pe liderul social-democrat. L-a primit deschis și destins la discuții pe protestatar, semn că există o linie de comunicare chiar și între PSD și #rezist, una la bere și mici. 

Unii spun că e campanie de imagine. Oricum ar fi, Dragnea a profitat de o critică și a generat o campanie de imagine acum foarte apreciată. Se vorbește chiar despre lansarea în cursa pentru alegerile prezidențiale. 

Dragnea, bătălie câștigată

Jurnalistul Val Vîlcu a comentat, pentru DCNews: ”Protestatarul nu avea ce să facă. Opoziția, #rezist țin acest duel la nivel verbal, ca să-l țină cald. Dragnea a intrat în jocul lor și nu a lăsat loc de întors. Odată lansată invitația, dacă nu venea părea laș, pe principiul `numai gura de el`. Odată venit, protestatarul nu putea avea un comportament urât, aplicând regula reciprocității. Neputând să-l huiduie, i-a făcut un bine lui Liviu Dragnea. Președintele PSD, în această scenă politică, a avut rol de gazdă, l-a așezat pe invitat la masă și l-a servit cu mici pe el și pe jurnaliști. Dragnea a răspuns provocării și protestatarii au căzut în propria capcană, pentru că ori nu veneau și picau ca lași, ori au venit, așa cum a venit bărbatul respectiv, care nu putea să-l atace pe Dragnea. E o bătălie câștigată”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel