Dragnea, primul interviu la TV după ce a ieșit din închisoare. S-au stabilit data și ora
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea va oferi, în curând, primul interviu la TV după ce a ieșit din închisoare. 

După doi ani și jumătate de absență din spațiul public, fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, va acorda un interviu eveniment.

Liviu Dragnea vine la Realitatea Plus, duminică, la ora 21:00, la emisiunea 'Culisele statului paralel', moderată de Anca Alexandrescu.

Realitatea PLUS a anunțat, marți, că puteți trimiteți o întrebare pentru fostul lider PSD la adresa: [email protected]

Codrin Ștefănescu anunță posibila revenire a lui Liviu Dragnea pe scena politică

”Mai există o singură speranță! Singura și ultima! Știu exact ce spun, simt și cred! Sunt convins că mulți dintre voi îmi împărtășiți opinia și încă mai credeți că putem să ne recuperăm țara! Speranța se numește Liviu Dragnea și vreau să-l asigur că are cu cine și pentru cine! Și rog să-i transmiteți și voi asta, acum și aici!” a scris Codrin Ștefănescu, un apropiat al lui Liviu Dragnea și fost lider al PSD, pe Facebook. În timpul detenției, Codrin Ștefănescu a fost în contact continuu cu Liviu Dragnea și a transmis adesea care este situația fostului președinte al PSD, în penitenciar. 

Au curs mesajele de susținere pe pagina de Facebook a lui Codrin Ștefănescu. Au fost mesaje precum: ”Aștept cu speranță un semn de liniște și siguranță.”, ”Diaspora este cu dvs, domnule Dragnea”, ”Reveniți în politică, domnule Dragnea, că ăștia ne-au înfometat. Avem nevoie de politicieni ca dumneavoastră, ca Adrian Năstase.”, ”Prezent!”.  (Știrea, AICI.)

Dragnea a fost eliberat recent

Pe 15 iulie, Tribunalul Giurgiu a admis cererea de liberare condiţionată din închisoare depusă de Liviu Dragnea, după ce acesta a executat peste doi ani din pedeapsa de trei ani şi jumătate primită în 2019, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Pe durata detenţiei Liviu Dragnea a avut un comportament exemplar, o atitudine decentă şi civilizată faţă de personalul unităţii şi nu a stabilit relaţii conflictuale cu ceilalţi deţinuţi, se arată în motivarea deciziei prin care Tribunalul Giurgiu a dispus, pe 15 iulie, liberarea condiţionată din închisoare a fostului lider PSD. (Mai multe detalii, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel