Dragnea, interviu pentru Associated Press, preluat de marile publicații din lume
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Dragnea a acordat un interviu în presa internațională în care a vorbit atât despre poziția României în raport cu situația internațională, dar și despre modificările legilor din justiție.

Dragnea a oferit un interviu pentru Associated Press în care a discutat pe marginea temelor privitoare la politica externă și la abordarea României în contextul actual. Totodată, președintele Partidului Social Democrat a ținut să precizeze că politica țării este îndreptată doar către vest. ”România nu are gânduri sau dorințe de apropiere de Est și noi nu încurajăm o apropiere de Rusia. Dimpotrivă pentru noi este foarte important ca flancul estic al NATO să fie întărit, Marea Neagră să fie considerată o zonă de maximă importanță strategică pentru NATO", a dat asigurări Liviu Dragnea.

Interviul a fost preluat de marile publicații ale lumii. 

"În România s-a trecut de la o extremă la alta"

Un alt subiect abordat în interviu a fost cel legat de modificările privitoare la legile justiției. ”Din păcate în România s-a trecut de la o extremă la alta. A fost o perioadă, acum mulți ani, când de obicei cine era la putere nu era investigat și s-a trecut în cealaltă extremă, ca cei care sunt în clasa politică sa fie toți acuzați, urmăriți, cercetați și trimiși în judecată. Eu cred că încet, încet în România se va întâmpla ceea ce ne dorim cu toții, cei de bună credință, să existe o abordare corectă, legală și constituțională.”, a precizat Liviu Dragnea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel