Dragnea: I-am rugat pe premier şi ministrul Transporturilor să urgenteze procedurile pentru centura Galaţi
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Trafic
Trafic
Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, sâmbătă, la mitingul de la Galaţi, că i-a cerut premierului Viorica Dăncilă şi ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, să urgenteze procedurile pentru proiectul variantei ocolitoare a Galaţiului, menţionând că a discutat şi despre nevoia unui aeroport în această zonă. 

"L-am rugat aseară pe domnul ministru Cuc şi azi de dimineaţă pe doamna prim-ministru să urgenteze procedurile pentru centura Galaţiului. De asemenea, am avut o discuţie cu Dan Nica, cu primarul municipiului şi preşedintele Consiliului Judeţean şi mi-au spus că această zonă are nevoie de un aeroport şi de ce nu s-ar putea face un aeroport în această zonă care să deservească Galaţiul, Brăila şi Vrancea, o zonă care a început să se dezvolte mult. Vă asigur că angajamentele luate de noul investitor la Sidex, şi doamna prim-ministru şi europarlamentarii noştri vor avea grijă ca aceste angajamente să fie respectate pentru că e un obiectiv vital şi pentru judeţ", a afirmat Dragnea, în discursul susţinut pe scena mitingului PSD.

Realizările PSD Galaţi, prezentate de Dragnea

Liderul social-democrat a prezentat mai multe realizări ale guvernării PSD în Galaţi, susţinând că au fost în ultimii ani investiţii de 900 milioane de euro.

"Mi-a dat aseară cineva o hârtie cu doar câteva realizări de aici din Galaţi. Hai să vedem ce înseamnă nimicul de care vorbeşte Iohannis: investiţii în derulare în judeţul Galaţi - 153 milioane de euro pentru drumurile judeţene, drumurile pe care nimeni nu mai credea că e posibil să se mai circule", a spus Dragnea.

Printre investiţii, preşedintele PSD a enumerat alocarea a 80 milioane de euro pentru reabilitarea spitalului clinic Galaţi, construcţia de blocuri de locuinţe pentru medici, modernizarea ambulatoriului de specialitate, precum şi pentru alte spitale. El a mai spus că s-au alocat 105 milioane de euro pentru managementul deşeurilor, precum şi 182 milioane de euro pentru apă şi canalizare în 24 de localităţi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel