Dragnea, fotografiat în sala de judecată. Ciutacu: Ridicol grotesc ca o judecătoare să încalce legislația
Autor: Bianca Ştefan | Publicat pe: 18 apr 2019, 11:38
WhatsApp
Victor Ciutacu
Victor Ciutacu
Jurnalistul Victor Ciutacu a comentat, în direct, la România TV, fotografia cu Liviu Dragnea, în sala de judecată, apărută în spațiul public.

După cum se poate observa în imagine, fotografia a fost realizată în fața sălii de judecată, din zona magistraților. 

Cine să fie și ce a avut în cap? Își face poze la momentele importante istoric. O să se uite generațiile viitoare peste 50-100 de ani la pozele cu Dragnea la proces, cum au fost și pozele cu Mareșalul Antonescu atunci când a fost judecat? Mi se pare dezgustător. Sper totuși că nu este una dintre judecătoare pentru că ar fi de un ridicol grotesc ca judecătoare la Înalta Curte să încalce legislația pe care o judecă. Ce mi se pare relevant este meschinăria sălii de judecată. Ia uitați cum se judecă acolo, parcă e o sală de cămin cultural. Ar fi trebuit să fie un moment solemn, te gândești la cei mai înalți judecători din România, cele mai înalte cauze. 

Dacă mă întrebi pe mine, fotografia este făcută cu telefonul undeva mai jos ca să nu se prindă onoratul auditoriu că este pozat, a spus Victor Ciutacu, prezent prin legătură telefonică, în cadrul jurnalului de știri, de la România TV.

Fotografia cu Liviu Dragnea din sala de judecată

Imaginea cu Liviu Dragnea a fost publicată pe rețelele sociale de către Mihai Belu.

Atunci când judecătorul vrea să își amintească ședința..face o poză, a scris Mihai Belu pe pagina sa de Facebook, în dreptul imaginii.

(w670)

 Liviu Dragnea s-a prezentat luni, 15 aprilie, la Înalta Curte de Casație și Justiție pentru procesul în Dosarul DGASPC Teleorman. Acestuia i s-a stabilit un nou termen de judecată, după audieri, și anume ziua de 20 mai. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?