CExN PSD. Dragnea: Eu nu-mi dau seama ce se întâmplă cu PROȘTII ĂȘTIA
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Liviu Dragnea a făcut declarații bombă. 

Președintele PSD a anunțat când va fi organizat CExN și a răspuns și speculațiilor potrivit cărora se va discuta despre excluderea lui Codrin Ștefănescu și Niculae Bădălău. 

[citeste si]

CExN, miercuri

”O să-mi cer scuze tuturor colegilor mei. CExN îl facem miercuri și imediat cum termin conferința de presă o să plece anunțurile către membrii CExN. Luni facem BPN” a spus Liviu Dragnea. 

”Continuă seria fake-news. Nu-mi dau seama ce se va întâmpla cu proștii ăștia care tot anunță lucruri care or să se întâmple în PSD și ulterior nu se întâmplă” a mai afirmat președintele PSD, întrebat dacă vor fi excluși Codrin Ștefănescu și Niculae Bădălău. Liviu Dragnea a mai spus: ”Ei n-ajung la un nivel la care să spună: dom`ne, ne facem de râs`. Văd tot felul de site-uri obscure și surse care spun aceste lucruri. Am mai văzut și oameni pe care-i citeam, urmăream cu atenție care se lasă păcăliți de asta. Nu facem execuții”.

Cât despre Niculae Bădălău, spune că ”la Senat a fost un vot, votul nu este o execuție”.  Întrebat dacă va rămâne Bădălău președinte-executiv al PSD, el a răspuns: ”din partea mea, da, dacă vrea să rămână”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel