Dragnea, discurs. Radu Tudor: Primim tot felul de scuze!
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
Radu Tudor
Radu Tudor
Jurnalistul Radu Tudor a declarat că liderul PSD, Liviu Dragnea, nu are niciun argument plauzibil care să justifice faptul că partidul pe care îl conduce nu a facut nicio autostradă de șase ani de când se află la guvernare.  

Radu Tudor a făcut referire la discursul de duminică al liderului PSD în care a spus că nu s-au construit autostrazi din cauza funcționarilor moșteniți de fiecare guvern PSD. "Într-un discurs cu puternice valențe anti-occidentale și populiste, liderul PSD a încercat să explice de ce nu poate, nu știe și nu vrea PSD să construiască autostrăzi, deși se află de 6 ani la putere neîntrerupt.

Cu majoritate parlamentară și guverne investite prin votul PSD. Dragnea se plânge de cadrul legal, de structurile guvernamentale. În Parlament, în 6 ani se puteau modifica sute de legi, guvernul putea da ce ordonanțe vrea, iar oamenii din administrația centrală puteau fi schimbați în așa fel încât, în 6 ani, să avem autostrăzi finalizate. În schimb, primim tot felul de scuze, acuze și false motive de nerealizări", a scris jurnalistul pe blogul său. 

VEZI ȘI:

Radu Tudor, moment special. Ce a spus despre lucrul la Antena 3

Radu Tudor, mesaj emoționant: Sunt trei ani de când a plecat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel