Dragnea, despre referendumul lui Iohannis: Ăsta nu poate să țină minte două întrebări
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Iohannis
Iohannis
Liviu Dragnea a ironizat la mitingul PSD de la Târgoviște conferința președintelui în care s-a încurcat la întrebările pentru referendum.

Liviu Dragnea s-a adresat susținătorilor PSD la Târgoviște: „Credeți că poate (n.r să ne învingă Iohannis)?”

Ăsta nu poate să țină minte două întrebări. Hal de președinte! Făcea semne să se tragă MIRA! La cine mai venea MIRA la televizor? La Ceaușescu! Ne-am întors cu 30 de ani în urmă, oameni buni!

Vom câștiga acest război pentru că noi creștem România, creștem salariile, creștem pensiile, investim în agricultură, în satul românesc, în infrasctructură, în viitorul acestei țări”, a precizat Dragnea.

Iohannis s-a încurcat în propriile întrebări de la Referendum

Amintim că săpătmâna trecută președintele Klaus Iohannis a avut două momente de blocaj în timpul declarației de la Palatul Cotroceni, chiar când voia să spună întrebările la referendumul pe justiție din 26 mai.

În timpul declarației, mimica președintelui a fost sugestivă. În timp ce vorbea cursiv despre referendum, președintele a avut un moment de blocaj după ce a zis că ”da, suntem de acord cu interzicerea”, a început să râdă, și-a aruncat ochii în foaie și a afirmat că ar fi vrut să zică interzicerea corupției. Și când a spus a doua întrebare, președintele a avut un moment în care părea că a uitat ce urma să spună, uitându-se în tavan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel